DUG logo

DUG-blogg

Dans Uten Grenser og covid-19-situasjonen

Publisert 6. april 2020, 13.47  /  I kategorien Siste nytt

En hilsen og litt informasjon til alle «DUGarane» fra Ove Henning.

 

Hei alle sammen!

Håper dere alle har det bra i disse merkelige tider som vi er havnet i. Vi i DUG savner dere veldig og gleder oss til å ha dansehelg igjen, og turnèer og alt annet moro vi skal finne på fremover når dette her er over. Det er rart at det nå er gått så lang tid uten noen aktiviteter sammen med dere, og vi alle kjenner på abstinenser over at det vi liker best er tatt i fra oss. Nemlig å DANSE!

Nå er det full stopp i DUG. Alle danseverksteder i hele landet er satt på vent. Ingen aktiviteter er lov å kjøre. 
Fra en dag til en annen mistet alle ungdommene muligheten til å danse sammen. Remonteringen som vi holdt på med er satt på vent, og oppstarten med ny remontering til høsten er også utsatt inntil videre.  Elisabeth jobber med en løsning hvor de som snart skulle ha teorieksamen kan ta den over nettet. Dette kommer vi tilbake til.

Italia har vi satt på vent. Vi kommer ikke til å ta noen beslutning før 10. mai på om vi reiser eller ikke. Vi håper jo inderlig at vi får det til, for vi vet hvor lenge dere har gått og gledet dere til dette prosjektet. Men vi kommer tilbake med mer informasjon om dette om ikke så lenge.

Husk alle sammen at vi skal videre etter dette, så det er viktig at dere danser litt fortsatt – om det kun er for dere selv. Let litt i musikk og tenk ny koreografi og idèer/konsept til show og elevforestillinger. Prøv å utnytt tiden til noe som skaper større kreativitet for danseverkstedet og for hovedgruppene når vi er i gang igjen.  

Det er en rar tid for oss alle. Og vi håper at dette her bringer frem det beste i hverandre, som å ta vare på og vise omsorg for hverandre. Lytte til rådene fra regjeringen og hjelpe de som har bruk for hjelp.

Jeg er stolt over alle dere ungdommer som er med i DUG, da dere alltid viser ekstra omsorg for elever og prosjekter vi jobber med. Husk at nå kan dere skinne og vise vei for andre om hvordan bry seg i sitt eget lokalsamfunn!

Glad i dere alle og vi sees nok snart igjen! 

– Ove Henning

Kategorier

Aktivitetskalender

  1. 11. februar - 13. februar

    PRODUKSJONSSAMLING TIL FYLKESTURNÉ – SOGN

  2. 11. februar - 13. februar

    PRODUKSJONSSAMLING TIL FYLKESTURNÉ – SUNNFJORD OG BERGEN

  3. 18. mars - 20. mars

    PRODUKSJONSSAMLING TIL FYLKESTURNÉ – GUTEHELG

Nyhetsbrev